Herenkapper Tilburg

Welkom bij de herenkapper in Tilburg

U bent op zoek naar een goede herenkapper Tilburg? Dan bent u hier bij Lieke Kapper aan het juiste adres. Onze hairstylisten die continu op de hoogte blijven van de nieuwste haartrends, kunnen u een uitstekend persoonlijk advies geven. Tevens volgen wij trainingen om de nieuwste technieken wat betreft knippen en verven ook in de salon op juiste wijze te kunnen blijven toepassen. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij het vermogen om onze klanten te voorzien van het juiste advies dat ook daadwerkelijk past bij hun uitstraling en persoonlijkheid.

Of u nu op zoek bent naar een herenkapper, kinderkapper of dameskapper? In onze salon kunnen wij u gegarandeerd van dienst zijn om u te voorzien van een goed kapsel.

Herenkapper Tilburg

Maak een afspraak!

Wij vinden het belangrijk dat uw haar naar wens zit zodra u de salon verlaat. Maar ook dat u thuis uw haar goed in model krijgt. Daarom krijgt u ook advies mee om nog lang plezier te houden van uw coupe.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan het merk JOICO. Dit merk is al 30 jaar de koploper als het gaat om herstellende haarproducten voor elk haartype. Kortom, zoekt u een uitstekende herenkapper, dan bent u hier bij ons in Tilburg aan het juiste adres! Neem contact met ons op, u kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Graag tot ziens bij ons in de kappersstoel!

   Contact         Prijslijst