Joico

Laat u overtuigen door topmerk JOICO

U wilt naar een kapsalon waar u kwaliteit kunt verwachten in de behandelingen die zij uitvoeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij werken onder andere met het merk JOICO. Dit merk is al 30 jaar de koploper als het gaat om herstellende haarproducten voor elk haartype. Wanneer wij dit product toepassen op uw haar zal u zien dat uw haar meer glans krijgt. Door de intense voeding zult u merken dat uw haar ook meer stevigheid krijgt. En dat is waarom wij dit merk graag gebruiken om mee te werken.

Naast JOICO zijn wij ook erg tevreden over het merk RUSK, dit gebruiken wij voor alle haarkleuringen. Ook hier profiteert de klant van een verbluffend eindresultaat waarbij de kleur niet alleen mooi is maar ook goed is en dus lang blijft zitten.

Joico

Zit uw haar goed? Dan zijn wij pas tevreden

Wij nemen alle tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel naar huis gaat na een bezoek aan de salon. Dit hangt allemaal samen met de uitstekende kwaliteit die u van ons kunt verwachten. Niet alleen dankzij de kwaliteitsproducten weten de hairstylisten zich te onderscheiden maar ook in de kennis en ervaring in het verzorgen, stijlen, knippen, permanenten, verstevigen en ga zo maar door. Wij zijn continu op de hoogte van de nieuwste haartrends en tevens volgen wij trainingen in de nieuwste kniptechnieken et cetera.

Kortom, wij zijn pas tevreden als uw haar volledig naar uw wens zit. Kom dus eens langs bij onze salon en ervaar het zelf. Neem telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op de website om een afspraak te maken.

   Contact         Prijslijst