Kapper Goirle

Breng een bezoek aan de kapper nabij Goirle

Welkom op de website van Lieke kapper die nabij Goirle gevestigd is. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier van harte welkom voor een kapsel naar wens.

Of u nu de haarpunten geknipt wilt hebben of een mooie kleur in uw haren wilt, laat het ons gerust weten. Tevens kunnen wij een versteviging of permanent aanbrengen. Wij zijn gediplomeerd en volgen nog geregeld trainingen om up to date te blijven van de nieuwste haartrends en kniptechnieken.

Kapper Goirle

Een gewenst eindresultaat met lang houdend resultaat

De kapper werkt in onze salon nabij Goirle uitsluitend met de haar herstellende producten van het merk JOICO. Dit merk is de koploper als het gaat om herstellende haarproducten voor elk haartype die echt werken. Hierdoor krijgt uw haar de uiterste verzorging wat u terug ziet aan de glans en de stevigheid van uw haar.

Voor de haarkleuring gebruiken wij het merk RUSK. Wij hebben hiervoor gekozen omdat ook dit merk bekend staat om de hoge kwaliteit. De lange houdbaarheid van de mooie kleuren is wat wij immers onze klanten garanderen. Dit merk is gemaakt volgens de nieuwste technologie en ook dit zien en merken onze klanten terug in het eindresultaat en dankzij het lange plezier dat zij hiervan hebben. Maak nu een afspraak bij de kapper nabij Goirle en ervaar het zelf! Wij zijn via het telefoonnummer te bereiken dat u op de website kunt vinden of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

   Contact         Prijslijst