Kapper Oisterwijk

Maak een afspraak bij de kapper nabij Oisterwijk

U bent op zoek naar een kapper in Oisterwijk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier welkom om zich een passend kapsel aan te laten meten door een van de hairstylisten. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u de hoge kwaliteit ook echt garanderen. Tevens volgen wij trainingen waardoor wij continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de kapperswereld. Wij knippen volgens de nieuwste technieken en werken uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten.

De producten waar de kapper in de salon nabij Oisterwijk mee werkt zijn onder andere JOICO en RUSK. Deze twee merken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technieken en bieden duurzaamheid in het eindresultaat. JOICO heeft een intense verzorgingslijn waarbij uw haar naast de intense voeding een glans krijgt en meer stevigheid. RUSK gebruiken wij voor de haarkleuringen. Ook hier profiteert de klant van een verbluffend eindresultaat waarbij de kleur ook echt lang blijft zitten.

Kapper Oisterwijk

Wij staan voor u klaar!

Omdat wij dagelijks staan voor het leveren van hoge kwaliteit is het voor ons vanzelfsprekend geworden. Daarom willen wij u ervan overtuigen dat het zeker de moeite waard is om uw haar onder handen te laten nemen door de kapper nabij Oisterwijk.

Kortom, wilt u een afspraak maken bij een van onze hairstylisten om slechts de haarpunten te laten knippen of voor een hele metamorfose? Wij nemen alle tijd die nodig is voor uw haar! Neem daarom contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de contactpagina op de website. Hier kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij spoedig contact met u opnemen. Graag tot zien bij ons in de kappersstoel!

   Contact         Prijslijst