Kapper Tilburg

De kapper uit Tilburg staat voor u klaar!

Maak kennis met Lieke Haarverzorging: de kapper uit Tilburg. Laat u overtuigen van onze kwaliteiten! Dankzij de kennis en ervaring kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen. Of dit nu gaat om het knippen van de haarpunten of het realiseren van een metamorfose. Wij volgen continu trainingen om de nieuwste technieken te beheersen en om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u met een tevreden gevoel weer naar huis kunt gaan na een bezoek aan onze salon.

Kapper Tilburg

Kwaliteit vindt u ook terug in de producten

De producten waar de kapper in Tilburg mee werkt zijn onder andere JOICO en RUSK. Deze twee merken zijn ontwikkeld volgens de allernieuwste technieken en zijn tevens koploper op de kwaliteitsproducten die duurzaamheid in het eindresultaat bieden. JOICO heeft een intense verzorgingslijn waarbij uw haar niet alleen die intense voeding krijgt maar ook een mooie glans en tevens meer stevigheid biedt aan het haar. Het merk RUSK gebruiken wij voor de haarkleuringen. Ook hier profiteert de klant van een eindresultaat waarbij de kleur niet alleen mooi is maar ook lang blijft zitten.

Daarom kan de kapper u die kwaliteit ook echt beloven. En is het voor u de moeite waard om een afspraak te maken met de kapper die uw haar volledig naar uw wens zal behandelen. U kunt ons telefonisch bereiken of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Dan nemen wij spoedig contact met u op. Graag tot ziens voor onze spiegel in de kapsalon.

   Contact         Prijslijst