Kapsalon Berkel Enschot

Maak kennis met de kapsalon nabij Berkel Enschot

U bent op zoek naar een goede kapsalon in Berkel Enschot? Dan nodigen wij u graag uit bij Lieke Kapper. In onze salon kunt u alle aandacht en tijd verwachten die nodig is om u een passend kapsel te geven. Omdat wij continu op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends en wij tevens trainingen volgen om up to date te blijven, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Omdat wij plezier hebben in ons vak en hier ook de nodige ervaring in hebben, weten wij ook welke producten het beste zijn voor uw haar. Denk hierbij aan het merk JOICO. Dit merk is al 30 jaar de koploper van herstellende haarproducten voor ieder haartype. Hierdoor krijgt uw haar de uiterste verzorging en dat ziet u terug in de glans en dit voelt u aan de stevigheid die het haar hierdoor krijgt.

Kapsalon Berkel Enschot

Lang plezier van het eindresultaat

Wanneer u een bezoek brengt aan de kapsalon nabij Berkel Enschot dan garanderen wij u dat u nog lang plezier zult hebben van het eindresultaat. Niets is zo vervelend als met een goede coupe de salon verlaten en het thuis niet meer in model kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor dat u dit niet gebeurt als u uw haar overlaat aan de deze haarstylist.

Of u nu een afspraak wilt maken voor het knippen van de haarpunten, of u wenst een gehele metamorfose? Maak dan een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd voor uw haar om u stralend de deur uit te zien gaan. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Heeft u een vraag? Laat dan uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten. Graag tot ziens bij onze kapsalon nabij Berkel Enschot!

   Contact         Prijslijst