Kapsalon Goirle

Breng eens een bezoek aan de kapsalon nabij Goirle

U bent op zoek naar een kapsalon nabij Goirle waar u uitstekende kwaliteit kunt verwachten? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom bij Lieke Haarverzorging, waar wij u graag voorzien van een kapsel dat volledig naar uw wens is. Indien gewenst geven wij u een persoonlijk advies. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies wat voor een kapsel past bij uw gezicht en aansluit aan uw persoonlijkheid. Binnen onze kapsalon nabij Goirle volgen wij geregeld trainingen en blijven wij op de hoogte van de nieuwste haartrends.

Tevens werken wij uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan het merk JOICO, die een intensieve verzorging aan het haar geeft. Voor de haarkleuringen gebruiken wij het merk RUSK. Eigenlijk om dezelfde reden als de verzorging. Het resultaat is verbluffend en de klant profiteert van een langdurig eindresultaat.

Kapsalon Goirle

Zit uw haar goed? Dan voelt u zich ook goed!

Omdat wij als geen ander weten dat een mooi kapsel een bijdrage levert aan uw uitstraling en hoe u zich hierbij voelt, luisteren wij graag naar uw wensen. Daarom nemen wij ook uitgebreid de tijd voor onze klanten om ervoor te zorgen dat zij ook met die perfecte uitstraling de kapsalon nabij Goirle verlaten. Kortom, wilt u een afspraak maken bij een van onze hairstylisten om slechts de haarpunten te laten knippen of voor een hele metamorfose? Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom om bij ons voor de spiegel plaats te komen nemen.

   Contact         Prijslijst