Kapsalon Tilburg

Welkom bij onze kapsalon in Tilburg!

Bent u op zoek naar een kapsalon in Tilburg waar u kunt vertrouwen op hoge kwaliteit? Dan kunt u rekenen op Lieke Kapper! Welkom op onze website waar u alle informatie kunt vinden betreft onze kwaliteiten. Omdat wij regelmatig trainingen volgen omtrent de nieuwste kniptechnieken en haarmode, kunnen wij een ieder voorzien van de nieuwste haarmode. Indien gewenst geven wij u een persoonlijk advies om u vervolgens de deur uit te kunnen laten gaan met een mooi kapsel dat echt past bij u als persoon. Wanneer uw haar goed zit dan voelt u zich toch ook goed!

Kapsalon Tilburg

Professionele producten

Wij werken in onze kapsalon te Tilburg uitsluitend met professionele producten die ervoor zorgen dat het eindresultaat van uw haar verbluffend is. Denk hierbij aan de herstellende producten van JOICO, dit merk is niet voor niets al 30 jaar de koploper als het gaat om herstellende haarproducten. Deze producten zijn tevens geschikt voor ieder haartype. Hierdoor krijgt uw haar uiterste verzorging en dat ziet u terug in de glans en dit voelt u ook aan de stevigheid die het haar hierdoor krijgt.

Voor de haarkleuringen gebruiken wij het merk RUSK. Dit merk hebben wij gekozen omdat dit merk bekend staat om de lange houdbaarheid van de mooie kleuren. Dit merk is gemaakt volgens de nieuwste technologie en dit is te zien en merken aan het haar. Hierdoor ervaren onze klanten lang plezier van de kleur.

Gun uzelf dat moment waar u nog lang plezier van zult hebben

Wij luisteren graag naar uw wensen, bijvoorbeeld het knippen van de puntjes of een hele metamorfose? Wij staan voor u klaar om uw haar onder handen te nemen. Gun uzelf dat moment in onze sfeervolle en gezellige kapsalon te Tilburg. Graag tot ziens!

   Contact         Prijslijst