Kinderkapper Tilburg

Kom naar de kinderkapper in Tilburg

U bent op zoek naar een kinderkapper in Tilburg? Dan bent u hier aan het juiste adres. In veel gevallen vinden kinderen het spannend om naar de kapper te gaan. Wij weten hier heel goed op in te spelen door hen al snel het gevoel te geven dat het spannend mag zijn maar ook heel leuk kan zijn. Wij nemen de tijd voor de kinderen om hen op hun gemak te stellen. Op een gegeven moment vinden zij het prima dat zij een mooie coupe krijgen.

Natuurlijk kan de hele familie bij ons terecht, zodat wij u kunnen voorzien van een goed en mooi kapsel dat geheel naar uw wens zal zijn. Wenst u persoonlijk advies? Dan geven wij dit u graag. Dankzij de trainingen die wij dikwijls volgen en omdat wij continu op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends, kunnen wij u een advies geven dat volledig aansluit bij uw persoonlijkheid.

Kinderkapper Tilburg

Waarom kiezen voor deze kapsalon?

Waarom u moet kiezen voor onze kinderkapper in Tilburg? Dat is simpel! Wij hebben een sfeervolle salon waar kinderen zich zeker op hun gemak zullen voelen. Tevens werken wij uitsluitend met het goed doorontwikkelde kappersmerk: JOICO. Dit merk is al 30 jaar de koploper als het gaat om herstellende haarproducten voor elk haartype. Wat dit merk zo bijzonder maakt is het feit dat uw haar de uiterste verzorging krijgt en dat ziet u terug in de glans die het haar krijgt en dit voelt u ook aan de stevigheid van het haar. Kortom, of u nu de puntjes geknipt wilt hebben of een mooie haarkleur, kom naar de haarspecialist bij Lieke Kapper.

   Contact         Prijslijst